Stilstand i fuld fart

Stilstand i fuld fart
Forfatter:
ISBN:
9788799597062
Kategori:
Udgivet:
25. september 2015
Sprog:

Stilstand i fuld fart Den ansvarshavende chefredaktør for landets største tabloidavis, Ditte Cordsen, kidnappes, og hendes fingeraftryk sendes til Lars Norholm. Hvorfor? Og hvorfor kræver kidnapperne, at hun skal skrive i avisen om emner som tvivl og tro, journalistisk etik og ytringsfrihed? Hvad er formålet? Og vil avisens redaktion overhovedet lade sig diktere for at redde sin chefredaktør? I en sag hvor ytringsfrihed, informationsfrihed og pressens rolle i vores samfund er oppe at vende, jager Lars Norholm og hans kollegaer gerningsmænd med motiver, der er både overraskende og vanskelige at gennemskue. Lars Norholm har en fortid som efterforskningsleder ved NEC, men arbejder nu som konsulent for PET. Efter en større omvæltning i sit liv, er han i gang med at finde nyt fodfæste, bl.a.

ved at sidde oppe i et træ! Dette er tredje bind i serien om Lars Norholm, der er noget så atypisk som en social og sympatisk mandlig efterforsker. Han kan godt lide andre mennesker, og de fleste kan godt lide ham. Han er musikalsk, eftertænksom og bestemt ikke helt uden humor.

Sammenlign et stort udvalg af fuld fart tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig. Et team af stærke profiler har gennem de sidste årtier gennemført. Lærerne har smidt tøjlerne og det sædvanlige skoleskema er skrottet i hele uge 11 for 5. Du er her: Forside - Ribe - Fuld fart på Falke Biler i Ribe Kenneth Falke Madsen har i gennemsnit 30 biler stående på græsområde på Ørstedsvej, men han. Men også andre steder i Valby er der fuld fart på. Specielt i Nordsjælland er der fart på priserne. Fuld Fart Frem Lyrics: Vi har alle ramt nogen para / Ud af DK og hele festen starter / Vi kan kun høre en flok pigers stemme / Så vi rykker fuld fart frem, orale. Shop Vinyl and CDs. Hjem Økonomi Tysklands eksportmotor i fuld fart Tysklands eksportmotor i fuld fart. Det er. Post navigation.