Støv

Støv
Forlag:
ISBN:
9788793404113
Kategori:
Udgivet:
19. april 2017
Sprog:

Hvor kommer støv egentlig fra? Det er det store spørgsmål i denne underfundige billedbog. Barnet i historien spørger og forundres, mens den gamle forklarer og prøver at argumentere for, at der ikke bør tørres støv af i hans vindueskarm. Historien tager en foruroligende og uventet drejning hen mod slutningen. Støv er noget alle mennesker kender og må forholde os til, men Rune Johan Andersson får både små og store læsere til at gruble og lege med nye tanker om dette emne, som jo bare bliver ved og ved med at drysse ned overalt.

Rune Johan Andersson er født i 1945 og er en af Norges originale billedbogskunstnere og avistegnere. Han har tidligere vundet Riksmålsforbundets Barne- og Ungdomslitteraturpris (2005) og Kulturdepardementets Tegneseriepris for barne- og ungdomslitteratur (1979), og er repræsenteret med kunstværker på Nasjonalgalleriet i Oslo.

Branchevejledning om støv på byggepladsen 3 Branchefællesskab for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg 4 Indledning 5 Hvor kommer støvet fra. Chiefly British A can or barrel for refuse.

www. Du kan se, hvordan du gør,. See also: stov. Utleie - Salg - Maskiner - Verktøy. Turboudstyr/motordrevet åndedrætsværn mod støv og partikler. Din ekspert på avtrekk for støv, røyk og damp.