I mål med læsning

I mål med læsning
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702174144
Kategori:
Udgivet:
28. maj 2015
Sprog:

I MÅL MED LÆSNING-DE FIRE ROLLER I MÅL MED LÆSNING-DE FIRE ROLLER er et eksemplarisk kursusforløb, hvor elever i 3.-4 klasse trænes til at være aktive læsere i danskundervisningen. Materialet henvender sig til alle tekster, såvel fakta som fiktion. Igennem metoden de fire roller arbejdes der med læringsmålstyret undervisning, hvor eleven skal forudsige tekstforløb på baggrund af kritiske spørgsmål som hvorfor, hvem, hvad og hvordan. Metoden sikrer dermed, at eleven opnår kompetence til at opsamle en teksts budskab. Tilhørende materiale I lærerbogen Læs ind og ud – læseforståelsesstrategier på mellemtrinnet kan man læse mere om metode og se et andet forløbseksempel med Hund i himlen af Hanne Kvist og en fagtekst om hunde. Arbejdsark til materialet findes på www.

filer.gyldendal.dk

(send en mail, hvis der er problemer med …. april 2018 kl. Retskrivningsprøver, læseprøver og læsehastighedsprøver til 7. De læremidler, vi analyserer i Læremiddel.

Eleverne arbejder individuelt med deres læsning og skrivning: EMU understøtter og motiverer til undervisning og læring af høj kvalitet og med inddragelse af it, så lysten til læring styrkes. Leder du efter brugte semi-trailer med tip. Leder du efter brugte semi-trailer med tip. De læremidler, vi analyserer i Læremiddel.