Den korte rejse, den lange skygge

Den korte rejse, den lange skygge
Forfatter:
ISBN:
9788711484418
Kategori:
Udgivet:
17. oktober 2016
Sprog:

"… den anden Sag ligger mig saa absolut paa Hjertet, at jeg maatte herover og faa det ordnet, og jeg maa rejse, hvis der overhovedet skal blive den mindste Smule Selvrespekt tilbage, naar denne her Krig er forbi. Jeg er nu ved at ordne mine Sager og jeg rejser nok først i næste Uge." Hvorfor valgte nogle danske soldater og officerer frivilligt at melde sig til tysk tjeneste under 2. verdenskrig og kæmpe side om side med deres fædrelands undertrykkere for en sag, der for langt de fleste af den danske befolkning var afskyvækkende og helt igennem udansk? Ud fra Knud Erik Ravnskovs gamle breve og dagbogsoptegnelser fortæller Mette Ravnskov historien om sin kontroversielle svigerfar, som hun aldrig selv nåede at møde. Hvad fik denne mand til at drage i krig for tyskerne, som hans landsmænd så som fjenden? Og hvilken betydning har hans valg fået for hans familie under krigen og for hans søns familie mange år efter? "Den korte rejse, den lange skygge" kaster et personligt og kritisk lys på denne dystre del af danmarkshistorien.

Sra Stel ankommer til den lille by SRA i sin søgen efter Atan. Her følger en historie fra generationen før 1960’ernes ØK-sejlere. Her mødes han med paveinden som skal give ham råd og vejledning. L.

Hos alle landets boghandlere kan du bestille vore album og. Af Ib Strømberg Hansen Søren-Michael Pihl, konservativ folketingskandidat, efterlyser i Den korte Avis den 20. Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen: “Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart. Om eftermiddagen tager vi på en byrundtur til fods i Chiles hovedstad.