Langt hjemmefra

Langt hjemmefra
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788790393717
Udgivet:
16. august 2001
Sprog:

Hvordan er det for børn, som i en følsom alder bliver flyttet ud af deres vante omgivelser og kommer langt hjemmefra - til et andet land, og anden kultur, et andet sprog - som opholder sig dér et år - og derefter kommer tilbage igen til deres eget samfund, deres egen familie og deres egen kultur ? Dette er, hvad der - med forældrens billigelse - sker for godt 1600 grønlandske børn, som i perioden fra 1961 til 1976 kom til Danmark på et års skoleophold. Børnene var omhyggeligt udvalgt blandt de ´´bogligt egnede´´ i de grønlandske skolers 6.-7. Klasser, og formålet var, at de skulle blive dygtigere til dansk, så de kunne klare sig i det videre uddannelsesforløb. For første gang er dette emne gjort til genstand for en videnskabelig undersøgelse, som derudover også omfatter andre arrangementer med grønlandske børns og unges skoleophold i Danmark, herunder det store projekt med grønlænderes kostskoleophold i Danmark fra begyndelsen af 1960´erne og helt frem til slutningen af 1980´erne. Endvidere omfatter undersøgelsen de kortere ferieophold i Danmark for grønlandske børn, som startede i 1950´erne, og som stadig finder sted.

Her finner du en rekke gode tips og muligheter til å jobbe hjemmefra. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Baggrund Opvækst. Læs stresscoach Lisbeth Tobiesens 15 tips til dig der skal rejse langt. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller.

Sådan får du en god flyvetur. Snart skal du flytte hjemmefra. #1 Guide i 2017 til arbejde hjemmefra Leje af lejlighed - vores service. Det skete for et par timer siden - Et skænderi med mine forældre endte i at de sagde at de ikke gad at have mig boende og i min hidsighed har jeg holdt dem fast på denne udtalese, pakket mine ting og taget ned til kæresten.