Flugten - Læs historien selv år 1784

Flugten - Læs historien selv år 1784
ISBN:
9788711807705
Kategori:
Udgivet:
20. juni 2017
Sprog:

""Jeg stikker af. Jeg vil væk, bare langt væk," svarede Laurs med en fasthed i stemmen."Jeg vil med dig, Laurs," sagde Mads. "Jeg er også… jeg vil heller ikke…"Laurs så alvorligt på sin unge ven.

Så lagde han en hånd på drengens skulder og sagde:"Det er ikke til at spøge med, Mads. Det er det ikke." Han tog fat under drengens hagespids og tvang ham til at se sig direkte i øjnene."Det er slemt nok, at jeg bringer mig selv i unåde. Det skal ikke ske for dig også. Og for øvrigt er det meget lettere at slippe væk alene."""Flugten" tager os tilbage til stavnsbåndets tid, hvor det ikke var tilladt folk at bevæge sig frit omkring, før de fyldte 40. Laurs vil ikke finde sig i det og beslutter sig for at stikke af. Bag sig efterlader han sin unge ven Mads og pigen Marie, som elsker ham så højt.Jørgen Hartung Nielsen (f. 1944) er uddannet folkeskolelærer og står bag en lang række populære børne- og ungdomsbøger. Han debuterede som forfatter i 1980 sammen med sin bror John under pseudonymet John-Jørgen Hartung Nielsen med ungdomsromanen "Den onde cirkel". I 1999 startede Jørgen Hartung Nielsen forlaget Cadeau, som udgiver et væld af spændende, primært til børn og unge. Serien "Læs historien selv" fortæller om vigtige perioder af danmarkshistorien på et letlæseligt sprog for de 8 – 10-årige.

Reserve Hotéis Ilha de São Miguel Denne side forsøger at fortælle om alle Pjedsteds beboere i især 1700-tallet. Den franske revolution - 1789 »La liberté ou la mort« Indhold på denne side: Den franske revolution - 1789 * * Fra den borgerlige til den proletariske Revolution. Grandes preços, sem custos reserva Denne side forsøger at fortælle om alle Pjedsteds beboere i især 1700-tallet. Hôtel De L exposition, Paris. Den franske revolution - 1789 »La liberté ou la mort« Indhold på denne side: Den franske revolution - 1789 * * Fra den borgerlige til den proletariske Revolution. Denne side forsøger at fortælle om alle Pjedsteds beboere i især 1700-tallet.

Hvis et menneske kan knyttes til en bestemt af de 27 gårde i byen, findes de under. Hvis et menneske kan knyttes til en bestemt af de 27 gårde i byen, findes de under. Denne side forsøger at fortælle om alle Pjedsteds beboere i især 1700-tallet.