Sorgenfri

Sorgenfri
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788773949634
Kategori:
Udgivet:
13. oktober 2005
Sprog:

Det er blevet efterår. I en bank i Oslos centrum får bankdirektøren 25 sekunder til at tømme hæveautomaten for kontanter. Han bruger 31. Bankrøveren viser seks fingre til overvågningskameraet og skyder en kvindelig bankassistent.

Kriminalassistent Harry Hole vågner i sin lejlighed uden korttidshukommelse.

De seneste tolv timer er fuldstændig væk. Han ved, han har været til middag hos Anna, en gammel flamme. Det er alt, han erindrer. Harry Hole og den nyuddannede Beate Lønn bliver sat på sagen om bankrøveren, der har fået tilnavnet »Gårdslagteren«, men den eneste, der ser ud til at kunne hjælpe politiet, er Raskol, en sigøjner og myteomspundet bankrøver, der sidder i fængsel efter at have meldt sig selv, men det virker, som om han bare fører Hole rundt ved næsen. Sorgenfri er fjerde bind i serien om den drikfældige norske politimand Harry Hole - den store og klodsede, melankolske individualist med hang til selvplageri, den udskældte og upopulære opdager, som i alt sin fejlbarlige menneskelighed er en både charmerende og fascinerende skikkelse. Jo Nesbø har modtaget flere prestigefulde priser for sit forfatterskab: Glasnøglen, Rivertonprisen og den norske Bokhandlerpris.

Sorgenfri ligger i hjørnelokalet på Bryggetorget, Aker Brygge. Det ligger ud til Kongevejen mod Nordsjælland. 18. Dette domenet er parkert hos Agdernett This domain is parked with Agdernett. En hyggelig liten klinikk med 2 behandlingsrom.

Lægehuset består af 2 Speciallæger i Almen Medicin, Marianne Ankerstjerne Rothaus og Kaare Rossel. Voksenintroduktion til tennis – start den 2. Robert Smiths side på sorgenfri. 'Bertes er bedre beskyttet en gjestehavna, en god del svell der. Dette domenet er parkert hos Agdernett This domain is parked with Agdernett. Voksenintroduktion til tennis – start den 2.