Fjeld og fisk

Fjeld og fisk
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740614381
Kategori:
Udgivet:
3. april 2017
Sprog:

Fire rutinerede lystfiskere i deres bedste alder. 14 dage i den grønlandske højsommer. Bjergtagende natur, klart fiskevand og drømmen om den store fangst. Det er i korte træk opskriften på en sand feel good-perle af en læseoplevelse for enhver lystfisker - og alle andre! Fjeld og fisk er baseret på forfatteren Mads Ejrnæs' dagbogsnotater. Der er både ro og drama at finde, når han sammen med sine tre gamle kammerater lader fluelinen strække sig ud over fiskevandet. Glæden ved naturen og selve vandringen lader sig ikke skjule, og forfatteren har fanget meget med sin blyant, både i tekst og illustrationer. De smukke illustrationer er en blanding af blyant og akvarel: De besidder en detaljerigdom, som skal nydes i ro og mag. Som en bonus er der bag i bogen en personlig fangstalmanak, som udfyldes af læseren selv: Her kan noteres dato, vejr, fangst og agntype og andre nyttige bemærkninger.

Se dag-til-dag program, kort, billeder og bestil online Grønland (grønl. no arbeider etter Vær Varsom-plakaten - regler for god presseskikk. Oplev isbjerge, indlandsis, kælvende gletsjer og den grønlandske ødemark. En dansker på Færøerne giver gode råd og tips til jeres ophold på Færøerne Britt Nicolaysen: Hei Åge Takk for et fantastisk Show på lørdag, du er helt rå, med din fantastiske stemme og innlevelse i hver låt.

Se dag-til-dag program, kort, billeder og bestil online Grønland (grønl. Den holder til i Barentshavet nord for Norge og Russland, og hver vinter trekker den ned til. Siloksanene finnes i høye konsentrasjoner i miljøet. En rejsefortælling af Kim Greiner.