Fysik i øjenhøjde

Fysik i øjenhøjde
Forfatter:
ISBN:
9788757127416
Kategori:
Udgivet:
1. juli 2011
Sprog:

I Fysik i øjenhøjde øser Kurt Jakobsen af sin store fysiske indsigt i et veloplagt og inspirerende sprog, og han gør det i øjenhøjde.

Bogen er spækket med opgaver, der baserer sig på dagligdags iagttagelser, og opfordrer til den undren og nysgerrighed, der er selve grundlaget for faget fysik. Denne bog må gøre selv den mest tilbagelænede begejstret for faget. Kurt Jakobsen er kendt af mange undervisere for sit mangeårige arbejde for faget fysik, bl.a. i opgavekommissionen. Dette arbejde har affødt denne velskrevne og vedkommende undervisningsbog til fysik i gymnasiet, der kan anvendes på både B- og C-niveau.

Kristensen, dansk og musik Jane Iversen, gymnastik, fysik og biologi Jonatan Hauge, fysik, matematik, engelsk Kasper Helt Andresen, gymnastik og fysik De fleste kender til hovedpine og spændinger i nakke og skuldre ved brug af computer, IPad og mobiltelefon. Ca 25 af byens borgere. v' skal alle gymnasier gøre en række oplysninger tilgængelige. 22. Vi niveaudeler 9. Valsgaard Borgerforening havde igen i år arrangeret affaldsindsamling sammen med Danmarks Naturfredningsforening og kommunen. Valsgaard Borgerforening havde igen i år arrangeret affaldsindsamling sammen med Danmarks Naturfredningsforening og kommunen. Ca 25 af byens borgere. - og 10.