Danmarks bjerge

Danmarks bjerge
Forfatter:
ISBN:
9788755912885
Kategori:
Udgivet:
26. maj 2015
Sprog:

Forfatteren og nordmanden Roger Pihl – som tidligere har skrevet bestselleren GUIDE TIL DANMARKS BJERGE og desuden lider af højdeskræk – har en vision om at udvide begrebet ’danske bjerge’. For som han siger: »Sandheden er jo, at udsigt, natur og kultur ikke er forbeholdt de topografiske punkter på over 100 meter. DANMARKS BJERGE er en guide til alle interessante ’bjerge’ i Danmark.

Det, der er så særligt ved dansk bjergklatring, er, at den er inkluderende. Alle kan klatre i danske bjerge.« Roger Pihls nye bog beskriver 117 markante toppe i det danske højland – fra lilleputten ’Danmarks laveste høje punkt', Harehøj på Saltholm (3,0 m.

o.h.), til titanen Møllehøj (170,86 m.o.h.). Produceret i stort (højt) format og gennemillustreret med knap 500 fotos. Anmelderne skrev bl.a. om GUIDE TIL DANMARKS BJERGE: »Det er vidunderlig reklame for den danske natur.

Det er meget oplysende og illustrativt. Og så er det – hvilket er aldeles nyt i denne genre – hylende morsomt! Med et mylder af historiske oplysninger, lokale anekdoter og hyggelige fakta.« – Søren Ryge Petersen »Prikken over i’et er bogens mange fotos. Ofte fandt jeg mig selv tvivlende: Er der her virkelig fra Danmark? Er der manipuleret med billedet? Men nej, Danmark er bare et sindssygt smukt land, hvad enhver kan og bør forvisse sig om, når han undslipper alfarvej.« – Lauge Larsen, LitteraturNu

08500°Ø  / 55. dk: Et højt beliggende eller kuperet område med adskillige stigninger, som opfylder kriterierne for bakker. Men det er sin sag af skaffe byggematerialer, når der ikke er nogen bjerge at hente dem fra. Om Danmarks Nationalparker; Om Nationalpark Mols Bjerge; Nyheder; Presse; Kontakt Kort om stedet Mols Bjerge Feriecenter er beliggende ved foden af 'Nationalparken Mols Bjerge', som er en perle i Danmarks smukkeste naturområde på det sydlige Djursland. Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Titel (Klik for yderligere oplysning og kort) Adresse: Længde (m) Højde-meter Danmarks Naturkanon skal: udbrede kendskabet til den danske natur; bidrage til at give os alle flere naturoplevelser; understøtte den folkelige debat om naturen Velkommen til Danmarks største naturhjemmeside: 2412273 observationer i Naturbasen. Om Danmarks Nationalparker; Om Nationalpark Mols Bjerge; Nyheder; Presse; Kontakt Kort om stedet Mols Bjerge Feriecenter er beliggende ved foden af 'Nationalparken Mols Bjerge', som er en perle i Danmarks smukkeste naturområde på det sydlige Djursland. Mandag 17:30-19:00 B&U træning indendørs Tirsdag 16:00-21:00 Computræning i hold Onssdag 16:00-21:00 Computræning i hold Torsdag 16:00-21:00 Computræning i hold Kort om stedet Mols Bjerge Feriecenter er beliggende ved foden af 'Nationalparken Mols Bjerge', som er en perle i Danmarks smukkeste naturområde på det sydlige Djursland.