Når Far Taber Sutten

Når Far Taber Sutten
Forlag:
ISBN:
9788771886443
Kategori:
Udgivet:
28. oktober 2016
Sprog:

Hvorfor får nogle fædre en svær depression og angst i forbindelse med en familieforøgelse? Hvordan er det at være kommende og nybagt far, når forventningens glæde og følelsen af lykke pludselig mod forventning erstattes af stor tvivl, mismod, bekymring og frygt? Hvilke tanker, følelser og handlinger er typiske for mænd med fødselsdepression? Og hvordan forebygger, opdager og afhjælper fædrene, deres pårørende og det offentlige sundhedssystem bedst problemet? Det er blot nogle af de spørgsmål, jeg forholder mig til og forsøger at besvare, når jeg i denne bog hudløst ærligt og dybdegående fortæller om, hvordan jeg selv oplevede at blive ramt af en fødselsdepression og angst, dengang jeg blev far første gang. Her fortæller jeg bl.a., hvorfor jeg blev ramt, hvordan det kunne være undgået, hvilken hjælp jeg havde brug for, hvordan min omgangskreds kunne hjælpe mig og hvilke konsekvenser den lange psykiske nedtur fik for mig og min familie.

Hej. Når jeg bruger guiden, får jeg rigtig mange muligheder frem, så ville høre om du kunne præciserer lidt nærmere om din anbefaling.

september 2017. Hvordan kom du ind i hypnoseuniverset. Når jeg bruger guiden, får jeg rigtig mange muligheder frem, så ville høre om du kunne præciserer lidt nærmere om din anbefaling. Hvordan kom du ind i hypnoseuniverset. Skal jeg bare vælge den første med bedste testresultat. Sex er sjovt nok en af de ting, og jeg har altid undret mig over, hvorfor så få andre vælger at nørde det. Rasmus Willigs essay om de århusianske pædagoger giver offentligt ansatte en god forståelse af de processer, de er udsat for.