Blottet

blottet
Forfatter:
ISBN:
9788799954124
Kategori:
Udgivet:
7. juni 2017
Sprog:

blottet er en fortælling om at få vrangen vendt ud på både krop og sjæl. Om at blive skrællet af, helt ind til knoglemarven. Til der hvor man ikke længere ved, hvem man var, er og bliver. Det er en fortælling om et overgrebs mange konsekvenser. Det er en fortælling om at miste sig selv, men alligevel finde vejen tilbage til livet, kroppen og kærligheden. Teksterne dannede desuden grundlaget for teaterforestillingen af samme navn, som bl.a. fik følgende publikumsudtalelser med på vejen: blottet indeholder på alle tænkelige planer et af den senere tids stærkeste udtryk for forståelsen, forråelsen og re-traumatiseringens karakter ved en voldtægt. – Henrik Vittrup, seksuel traumetolog blottet satte ord, bevægelse og udtryk på alle de ting jeg har følt. Jeg kunne genkende alt.

Jeg har aldrig følt mig så forstået. Aldrig har jeg oplevet noget så stærkt. Den følelse af genkendelighed var så vigtig. – Nina

Define devoid. Bloggeren satte fyr på sosiale medier da hun søndag la ut et sensurert toppløs-bilde. Tonight. Efter et par kortvarrige og knap så heldige parforhold, havde jeg nu tabt modet på par-forholds drømmen. En amerikansk borger (65) blottet seg for en gruppe barn i alderen 2 til 9 år tirsdag kveld i Pai i det nordlige Thailand. Skreddersøm. Mainly cloudy, windy. dk har al mulig grund til at støtte op om idéen bag projektet. adj.

Edvard Weie voksede op i fattigdom.