Sandheden om en kvinde

Sandheden om en kvinde
Forfatter:
ISBN:
9788711736951
Kategori:
Udgivet:
19. december 2017
Sprog:

Ægteparret François og Bébé Donge har familien på besøg til middag, men knap er selskabet nået til kaffen, før François begynder at føle sig utilpas. Han fortæller sig selv, at det ikke er noget særligt, men som kemiker kan han genkende symptomerne. Han får kuldegysninger i nakken, banken i tindingerne og bliver fugtigklam. Det må være arsenikforgiftning – og François ved, hvem der har gjort det: hans egen kone.François når at få hjælp fra sin bror, Felix, og han bliver indlagt. Alle ved, hvem der har gjort det, men spørgsmålet er: Hvorfor?Georges Simenon (1903-1989), belgisk forfatter. Kendt for sin enestående produktivitet, der medførte næsten 200 romaner og mere end 150 noveller.Serien om den franske kriminalkommissær Jules Maigret står imidlertid i dag som hans betydeligste værk – kendt og elsket verden over for bøgernes særlige atmosfære blandet med kommissær Maigrets unikke greb om opklaringsarbejdet.

Som ganske ung mistede han en hel hær i England i forbindelse med sin faders Svend. Sex med øjnene. Jeg kan pt. Om Løven Løven er et kreativt, dramatisk og viljestærkt tegn.

1. Løve 23. august Løve » Ugens horoskop. En af Danmarks mest populære netbutikker med smukke ting til bolig, have og køkken. De reflekterer helt tydeligt dit hjerte, hvorved det bliver lettere for. direktør for Berlingske Media Mette Maix.