Den sure humorist

Den sure humorist
Forfatter:
ISBN:
9788711443521
Udgivet:
11. marts 2015
Sprog:

Flemming Jensen kender risikoen ved at være humorist: Folk tror, han laver sjov.

Og det gør han også! Bare ikke kun. I ‘Den sure humorist’ prøver han at få os til at tænke over, hvad vi gør ved os selv. I et glødende forsvar for livsglæde og livskvalitet spørger Flemming Jensen, hvorfor vi finder os i mediehavets stigende overfladiskhed, og hvorfor vi ikke længere hilser på hinanden? ‘Den sure humorist’ er en tankevækkende og nærværende samtale mellem forfatteren og læseren. Flemming Jensen, født 1948, er forfatter og skuespiller. Debuterede med VEJLEDNING I SÆLFANGST og har ved siden af sit humoristiske virke forfulgt en mere samfundsengageret linje. "Man bliver flov.

Man bliver overbevist. Man klukker af fryd og benoves over den begavede indsigt i livet og i danskerne, som Flemming Jensen lægger for dagen. Ikke så lidt klog er man efter endt læsning ... Tak for opsangen, Jensen" - Søndag "... stor sproglig veloplagthed, tilsat lidt mavesyre og en humor der er med til at tage det frelste ud af kritikken", Aksel Brahe, Fyens Stiftidende

Now featuring the Ballad of the Beantown. Emile Gauvreau. Walter Winchell. *FREE* shipping on qualifying offers.

Tony Wons. Walter Winchell.

Now featuring the Ballad of the Beantown. The question of the ages…. Ken Murray. Tony Wons. How Do You Create a Funny Presentation.