De syv søstre, pb

De syv søstre, pb
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763849630
Kategori:
Udgivet:
16. juni 2017
Sprog:

Den internationale bestsellerforfatter Lucinda Riley udfolder sit fortælletalent som aldrig før i dette medrivende første bind i en ny stor serie baseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre. Schweiz 2007. Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien. Rio 1927. Midt i byens storhedstid har Izabela Bonifacios far store forhåbninger om at gifte sin datter ind i aristokratiet. Samtidig arbejder arkitekten Heitor da Silva Costa på det, der skal blive den berømte Kristusstatue, og planlægger en rejse til Paris for at finde den rette skulptør til opgaven. Den lidenskabelige Izabela længes efter at se verden og overtaler sin far til at lade hende tage med Silva Costa til Paris, inden hun skal giftes.

Dér, i Paul Landowskis studie og i Montparnasses livlige caféer, møder hun den ambitiøse, unge skulptør Laurent Brouilly og indser, at hendes liv aldrig vil blive det samme igen.

Vi har valgt at lade tidligere indlæg blive stående, således at man har mulighed for at gå tilbage.

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde, og hver dag giver vi tusindvis af læsere et smil på læben, med masser af spændende, inspirerende. Kunne du tænke dig at tage på miniferie i Norge, men kan ikke vælge ferieby. Vi har samlet fly.

Vi gør valget let og gi’r dig to byer på samme tur. Vi gør valget let og gi’r dig to byer på samme tur. På dette 12-dages eventyr tilbagelægger vi mere end 2500 sømil og oplever nogle af jordens mest spektakulære. Vi har valgt at lade tidligere indlæg blive stående, således at man har mulighed for at gå tilbage. Vi har samlet fly.