Kevin Magnussen - et år i Formel 1

Kevin Magnussen - et år i Formel 1
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771379686
Kategori:
Udgivet:
20. november 2014
Sprog:

Kevin Magnussen blev i 2014 Danmarks største sportsnavn. Starten var fantastisk: Kevin Magnussen leverede i Australien den næstbedste debut i formel 1-historien, og andenpladsen gjorde ham til den næstyngste kører på sejrskamlen nogensinde. Men formel 1 er en ubarmhjertig sport. Helte skabes med 300 km/t, men man er aldrig bedre end sit sidste løb. Peter Nygaard tager i denne bog læserne med bag kulisserne, og fortæller om Kevin Magnussens første år i formel 1. Bogen kradser i Magnussens og McLarens blankpolerede image og tegner det objektive billede af en formel 1-debut, der blev en rutsjebanetur af op- og nedture. Peter Nygaard er den eneste danske journalist der har fulgt alle Kevin Magnussens formel 1-løb. Bogen er fuld af spektakulære fotos, der er optaget specielt til denne bog.

Historie. Næste sommer får Copenhagen Historic Grand Prix besøg af den internationale Formel 1-serie, HGPCA, der kan præsentere et startfelt på flere end 50 historiske. Kørerbeskrivelser og komplet nyhedsdækning af alle Grand. Kevin Magnussen står foran sin fjerde sæson som Formel 1-kører. Kevin Magnussen står foran sin fjerde sæson som Formel 1-kører.

Her er årets Formel 1 Kalender 2018.

Kevin Magnussen står foran sin fjerde sæson som Formel 1-kører. Renault vendte i 2016 tilbage til Formel 1 som et. Vi bringer hele Formel 1 programmet her.