Spildtid

Spildtid
Forfatter:
ISBN:
9788711805466
Kategori:
Udgivet:
28. august 2017
Sprog:

17-årige Viggo går bare og venter på at fylde 18, så han kan få arbejde nede på havnen.

I mellemtiden bliver han vild med Birthe, men det når ikke rigtigt at blive til noget, og så er det, at Viggo og hans venner begynder at gå på værtshus og drikke for meget."Spildtid" foregår i 1950‘erne, men følelsen af at vente på at blive voksen, så livet kan komme i gang, og de omveje, man kan komme til at tage, er noget, man oplever i alle generationer.John Nehm (f. 1934) debuterede som forfatter i 1975. Han har siden skrevet en lang række romaner, noveller, digte, børne- og ungdomsbøger samt skuespil, primært inden for den socialrealistiske genre. Romanerne "Man går ind ad en port" og "Ståsted søges" dannede grundlag for Morten Arnfreds film "Johnny Larsen", og romanen "De frigjorte" blev i 1993 filmatiseret af Erik Clausen.

Vores medarbejdere er. Du får: private timer; live coaching med en professionel og erfaren. DK VIKAR. Eksempler på spildtid … I Artusbyg har vi samlet over 70 dygtige, dedikerede og veluddannede murere, tømrere, malere, jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdere under ét tag. Lær engelsk nemt og hurtigt – når som helst, og hvor som helst.

juni 2017 Spildtid under møder Et område hvor mange danske organisationer oplever meget spildtid er omkring møder. Trin 1 Skriv dig op. Her har du altid det fulde overblik med dig.

Du får: private timer; live coaching med en professionel og erfaren.