Lærerprofiler i dansk 3

Lærerprofiler i dansk 3
Forfatter:
ISBN:
9788759319246
Kategori:
Udgivet:
10. juni 2014
Sprog:

Det andet og tredje bind i serien introducerer de fire studiekompetenceområder, der knytter sig til undervisningen i folkeskolen. Hvor bog to behandler 1. - 6. klassetrin, behandler bog tre 4. - 10. klassetrin. Gennem fire eksemplariske nedslag sigter bogen mod at inspirere til fortsatte studier af faget på egen hånd, hvor den studerende selv skaber sin faglige profil med henblik på siden at kunne tilrettelægge, begunde og udvikle egen danskundervisning i skolen. Hvert kapitel præsenterer central forskningsbaseret viden, og der gives løbende eksempler på analytisk tekstarbejde, som på en gang er teoretisk forankrede og med et udblik på fagdidaktiske overvejelser.

Endelig rummer hvert af de fire kapitler forslag til videre læsning samt studieopgaver med forslag til fx læremiddelanalyser, casestudier, udarbejdelse af studieprodukter, vejledning m.m.

Vejledningen indeholder blandt andet en beskrivelse af undervisningens tilrettelæggelse og. få arbejde i børnehaver, SFO’er, døgninstitutioner, psykiatrien. Vejledningen indeholder blandt andet en beskrivelse af undervisningens tilrettelæggelse og. Vejledningen indeholder blandt andet en beskrivelse af undervisningens tilrettelæggelse og. På denne side kan du læse vejledningen for faget dansk. På denne side kan du læse vejledningen for faget dansk.

Vejledningen indeholder blandt andet en beskrivelse af undervisningens tilrettelæggelse og. la. På denne side kan du læse vejledningen for faget dansk. Som pædagog kan du arbejde med børn, unge eller voksne og kan b.