Quiet Please-Vi Tegner London.

Quiet Please-Vi Tegner London.
Forlag:
ISBN:
9788740928549
Kategori:
Udgivet:
17. december 2016
Sprog:

D.19.December 2016udgiver illustratoren Stine Reintoft sin syvende malebog til voksne. Stine Reintoft er tilbage i London - en af hendes yndlingsbyer, som hun har besøgt mange gange, særligt i studietiden, hvor hun gik på tegnekurserpå Central Saint Martins, med sin syvende malebog til voksne "Quiet Please - Vi tegner London, hvor hun tager os med til London og og nye og gamle motiverer fra byen. Stine Reintoft er født og opvokset i København, men har rejst mange gange til London, og har med denne bog tegnet mange seværdige og gode minder fra London. Hun formår, med sin kendte streg at gøre de største seværdigheder, smukke gader og motiver til en fin oplevelse for brugeren, og Stine Reintoft håber, med bogen at få beboere, som turister til at farvelægge byen. Stine Reintoft har i de sidste halvandet år udgivet syv malebøger, i "Quiet please - Vi tegner" serien (og en til børn), og hun var en af de første i danmark, der tegnede malebøger til voksne. Stine Reintoft har løbende dette år ligget på SAXO´s bestsellerliste med flere af sine bøger, hvilket der også blev reklameret med på bogmessen 2017 (se billede) Stine Reintoft udtaler “Min største glæder her i livet har altid været at tegne og den vil jeg gerne vidergive med mine malebøger. Stine Reintoft ønsker, at alle, der farvelægger hendes bog, får et lille pust i den travle hverdag og giver sig tid til at fordybe sig i og glæde sig ved at tegne og male videre på illustrationerne.

'Quiet Please-Vi Tegner London' By Stine Reintoft. Covers appear quite worn. - Jeg vil med denne malebog håbe,. I have nothing to say about this article about Irish migration to Great Britain,. Til Butik.

hvor motiverne afspejler. 04. My new coloringbook 'Quiet Please-Vi Tegner Stockholm'By Stine Reintoftpic. facebook: Stavros Liaros Freelancer hairdresser instagram: Stavros_Liaros The ultimate destination for yoga pose how-tos, practice videos, meditation tricks, healthy lifestyle tips and more.