Økonomistyring og budgettering

Økonomistyring og budgettering
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788776758592
Kategori:
Udgivet:
8. juli 2011
Sprog:

En grundlæggende indføring i virksomhedens økonomiske styring med hovedvægten lagt på budgettering og budgetudarbejdelse, som nu foreligger i en 7. revideret udgave. Bogen bruges bl.

a. på HA/SPRØK og HD-1.del samt på en række andre videregående studier. Der gennemgås emner som virksomhedens økonomistyring (herunder Balanced Scorecard) - den overordnede økonomiske regnskabs/budgetmodel (herunder Activity Based Costing) - budgettering - budgetudarbejdelse - budgetstyring og budgetkontrol - budgettering og regneark. Bogen rummer en række udvalgte opgaver, der delvis kan løses vha. regnearksfiler, som frit kan hentes på bogens web-side. Her findes også løsninger til udvalgte opgaver samt supplerende undervisningsmateriale bl.a. i form at et regnearksbaseret virksomhedsspil og tjek-spørgsmål mm.

Vi har erfaring som fast økonomiafdeling for mere end 350 virksomheder Per Nikolaj Bukh har beskæftiget sig med Activity Based Costing (ABC) i mange år Lær at navigere i regnskabsjunglen. Fynske ledere melder klart ud Én indgang til efteruddannelse. Søren har en cand. a. Læs regeringens indkøbsudspil Klogere indkøb, mere velfærd Gratis rådgivning og kurser til små virksomheder og iværksættere Dokumentation til Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. I samarbejde med kunder skaber vi løsninger til optimal økonomistyring. Programmet, der leverer den komplette løsning. Bl.

Vi tilbyder både omfattende kurser i regnskab og undervisning i specifikke emner som bogføring og økonomistyring. Telefon +45 2540 9723 Vi har åbent fra mandag.