Skab oplevelser

Skab oplevelser
Forfatter:
ISBN:
9788757128369
Kategori:
Udgivet:
20. oktober 2014
Sprog:

SKAB OPLEVELSER handler om, hvordan man kan arbejde strategisk og praktisk med oplevelsesøkonomi og oplevelsesledelse.Bogen er praksisnær og indeholder eksempler fra virksomheder, der arbejder med oplevelsesøkonomi. Med SKAB OPLEVELSER får du et solidt indblik i, hvordan virksomheder kan iscenesætte og skabe oplevelser for brugerne, sætte strategien, lede en oplevelsesvirksomhed, implementere og styre processer samt udføre økonomisk målstyring.Bogens kapitler har fokus på disse fem emner: At skabe oplevelser StrategiLedelse Processer Økonomisk styringSKAB OPLEVELSER har udgangspunkt i hotel- og restauranterhvervet, som er en branche, hvor mange virksomheder har bevæget sig fra at være serviceorienterede virksomheder til egentlige oplevelsesvirksomheder. De gode eksempler fra oplevelsesvirksomhederne i bogen kan nemt overføres til andre brancher.SKAB OPLEVELSER retter sig dels mod virksomheder, der ønsker at ændre hele eller dele af deres strategi i forhold til oplevelsesøkonomi, men kan også danne baggrund for fagene Oplevelsesledelse og Oplevelsesøkonomi på Akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi.

Spil golf med andre singler. Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik i forhold til præcis jeres behov. Teambuilding. I samarbejde skaber vi teambuilding, som.

september 2009 i en helt ny bygning tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. Giv børnene en vild oplevelse. Liv og oplevelser året rundt. Teambuilding er aktive oplevelser der gennem involverende processer skaber refleksion, udvikling og tillid hos medarbejderne. Hold firmakonference eller fest – og kom i mål med dit arrangement Velkommen til Koldkærgård Ranch, hvor virksomheder og private kan mødes til oplevelser og.