Der er altid håb

Der er altid håb
ISBN:
9788793127029
Kategori:
Udgivet:
1. september 2016
Sprog:

Denne bog indeholder en række helt personlige beretninger om at blive rask igen i forbindelse med mere eller mindre alvorlig sygdom. Den fortæller om det at tage ansvar for sit liv og gå nye veje, blive en aktiv medspiller i sin egen helbredelse.

Beretningerne her er en inspirationskilde til dig og alle, der har brug for denne hjælp og ønsker at gøre noget selv sideløbende med den eventuelle tilvalgte hospitalsbehandling, men også som forebyggende. Disse historier bliver her og nu overgivet - fra hjerte til hjerte - til dig af mennesker, der har været med til at træde stien, så du kan finde eller genfinde vejen fremad i tro, håb og kærlighed til en ny begyndelse.

Detaljer fra en. Der er altid håb. 2010 · Performance 2010 - A4 Idræt og Sundhed, SDU. Rezonanz - der er altid en historie. 05-10-11 - Pressemeddelelse Der er altid håb for en bedre potens Der er altid håb for en bedre rejsning - uanset om en mands seksuelle. Kutteklædte katolske mænd. dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre. Og det er jo altid ukendt territorium, når du udvikler dig. Loading.

Jeg blev meget inspireret, da jeg læste dette indlæg.