Mit liv

Mit liv
Forfatter:
ISBN:
9788711523902
Kategori:
Udgivet:
21. december 2015
Sprog:

MIT LIV er historien om Jønke, hans unge dage og frem til den 25. maj 1984, den dag hvor Makrellen – lederen af rockerklubben Bullshit – blev myrdet. Politiet sigtede Jønke fra Hells Angels for mordet. Han stod til livstid, når eller hvis han blev anholdt.

JØNKE skrev sin livshistorie, mens han var på flugt. Et forsøg på – med hans eget liv som eksempel – at forklare hvad Hells Angels står for, og hvad HA-broderskabet betyder. Samtidig er det en øjenvidneberetning, et tidsdokument fra dengang i firserne hvor Hells Angels for alvor kom i offentlighedens – og i særdeleshed mediernes – søgelys i Danmark. Det er historien om de københavnske motorcykelklubbers bandekrige. Fra knallerter til maskinpistoler. Fra nævekamp på gadehjørner og i barer til mord.MIT LIV udkom første gang i 1985 og er siden genoptrykt i adskillige oplag. Forfatteren har til denne nye, let reviderede udgave forsynet bogen med et nyskrevet forord.

- Akademie des bayerischen Bäckerhandwerks modernisiert und erweitert. ’Mit gode liv’ er et projekt på Arla, der undersøger, hvad det gode liv er for medarbejderne. Velkommen til Vejle Kommunes hjemmeside, hvor du kan få hjælp og svar på langt de fleste af dine spørgsmål, samt information om en række af de tilbud, som Vejle.

Email: Indtast din email og vælg, hvilke magasiner du vil abonnere på.

Vi hjælper dig med at holde styr på, hvilke login-informationer, du oprettede dig med på en specifik.

Handwerkliches Können und eine lange.

- Akademie des bayerischen Bäckerhandwerks modernisiert und erweitert. 28. 02.