Fienden är svensk

Fienden är svensk
Forfatter:
ISBN:
9788711706879
Udgivet:
27. februar 2018
Sprog:

Året är 1645. Malmö är belägrat. Svenskarnas grymma terrorkrig mot människorna i de östdanska provinserna är inne på sitt andra år. En främling mördas på en krog i Malmö.

Vem var han? Vilket var hans ärende? Var han svensk? Ska mördaren straffas när fienden är svensk?K (Karl) Arne Blom föddes den 22 januari 1946 och uppväxt i Nässjö i Småland.

Han är en svensk författare, översättare och ledamot i Skånska Deckarsällskapet och Svenska Deckarakademin.Blom är mest känd för sina deckare men har även skrivit ett flertal böcker om skånsk och särskilt lundensisk historia.

Välkommen till Svenska Dikter. Det är något lägre än prognosen på 2,9, men en ökning från 2010 då tillväxten var 2,1 %. Föreningens målsättning är att stödja den socialistiska revolutionen på Kuba och det kubanska folkets kamp mot imperialismen. Bob Dylan under sitt första Stockholmsbesök 1966. Här kan du läsa och skriva dikter och annan poesi. Intressen helt ointressanta för de allra flesta. Anledningen är att jag tycker att de ofta har artiklar som stämmer med mina egna åsikter. Föreningens målsättning är att stödja den socialistiska revolutionen på Kuba och det kubanska folkets kamp mot imperialismen.