Ledelse af processer - BPM

Ledelse af processer - BPM
Forfatter:
ISBN:
9788750048893
Kategori:
Udgivet:
25. august 2016
Sprog:

En virksomhed er lige så effektiv som sine processer. Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI'er ... Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med en virksomheds processer. Ledelse af processer giver dig et overblik og introducerer en holistisk tilgang til en virksomheds arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Bogen giver dig desuden en konkret model for, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse, og forslag til, hvordan procesledelse kan implementeres i virksomheden. Bogen er en ny, større og opdateret udgave af Ledelse af processer . De to forfattere har arbejdet med procesledelse i mere end 20 år. Bogen er skrevet til såvel ledere som specialister.

Ved at lægge stor vægt.

It i form af moderne virksomhedssystemer skal anvendes til at skabe forretningsmæssige muligheder og innovation i virksomhederne. Både som leder og medarbejder kan forståelsen for processer skabe. Ved at lægge stor vægt. It i form af moderne virksomhedssystemer skal anvendes til at skabe forretningsmæssige muligheder og innovation i virksomhederne.

Hvem bør deltage på dette kursus. Ved at lægge stor vægt. Alle har gavn af at forstå processernes dynamik. Både som leder og medarbejder kan forståelsen for processer skabe. Hvem bør deltage på dette kursus. Hvem bør deltage på dette kursus.