Klar til kamp

Klar til kamp
Forfatter:
ISBN:
9788711515648
Kategori:
Udgivet:
13. december 2017
Sprog:

Under en ferie kommer Jan og hans venner ud for en række uhyggelige og mystiske begivenheder, der truer med at ende som en frygtelig katastrofe. Vennernes modstandere er en flok komplet skrupelløse banditter, der ikke tager hensyn til noget som helst, ikke engang til menneskeliv! Trods mod og dygtighed er Jan tæt på at blive slået ud, men så kommer et enestående held ham til hjælp.Jan-bøgerne er skrevet af Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970).

Knud Meister var uddannet journalist, og i løbet af hans mangeårige karriere nåede han at være tilknyttet en lang række dagblade og redaktioner, bl.a. Ekstra Bladet, Berlingske Aftenavis og Time Magazine. Carlo Andersen var krimiforfatter og udgav i 1940‘erne en række velfortalte krimier for voksne. Sammen formåede Meister og Andersen at skrive intet mindre end 81 Jan-bøger i perioden 1942-1964. Jan er ikke som drenge er flest - han er nemlig en fortrinlig detektiv, der opklarer alt fra juveltyverier til narkotikasmugling. Sammen med sin ven Erling og schæferhunden Boy oplever Jan lidt af hvert. Og han må ofte tænke hurtigt, hvis han skal komme helskindet hjem igen.

Forbrydere er nemlig sjældent særligt venlige over for mesterdetektiver... Serien om Jan er en klassiker inden for børne- og ungdomslitteratur.

De prøver derfor at. Kvindelandsholdet spiller sin afsluttende EM-kvalifikationskamp mod Island på hjemmebane i Forum.

Under 300 billetter tilbage til kvindelandsholdets EM-kvalkamp. Gårsdagens drama på Sofiemyr stadion utspilte seg på en helt annen måte enn alle som hadde gledet seg til hjemmekamp ønsket. Runerod forsøger at bidrage til en præsentation af. Vil du trene med Niklas Castro og de andre KIL-spillerne. Hun er mammaen til Odin (13), som tok sitt.

På grunn av opprydding og justeringar vil ikkje heimesida bli oppdatert ei tid framover.

Stor tak til alle, der kom forbi Gudme i weekenden. Det danske rumobservatorium ASIM er nu samlet og klar til opsendelse i USA. Flot afslutning på en flot DM weekend.