Søstre på De syv Have (2). Den magiske storm

Søstre på De syv Have (2). Den magiske storm
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763824996
Kategori:
Udgivet:
7. november 2012
Sprog:

Søstre på De syv Have er en ny, spændende eventyrserie om venskab, kærlighed, sørøvere og magi - af den populære forfatter til Veninder for Altid. Her er fuld fart på handlingen fra første side med appel til både piger og drenge. Magisk storm er andet bind i serien, der er planlagt til i alt seks bøger og gennemillustreret i farver af Jesper Ejsing. Vana opdager, at Maki skjuler noget, der kan bringe alle på skibet i stor fare. Snart havner Den Gyldne Rose midt i en magisk storm. Og Vana er nødt til at finde ud af, hvad det er, Maki holder hemmeligt. Også selv om det betyder, at hun må stjæle... Dette er anden bog i serien om Sam og Vana. Pressen skrev: »2'eren fortsætter hvor 1'eren slap … Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad der kommer til at ske i de næste bind.« **** - Sabrinas blog »Camilla Wandahls letlæste serie Søstre på de syv have kommer rigtig godt fra start og Jesper Ejsings farveillustrationer er flotte og stemningsfulde. Sam og Vana er seje at følge og når handlingen foregår på havet med pirater og magiske storme kan det næsten ikke gå galt.« - Troldspejlet »Anden bog i serien var lige så stor en fornøjelse at læse som den første. Camilla Wandahl er en god historiefortæller … Historien har stor potentiale og jeg glæder mig til at læse de næste bøger i serien.« - Karin Hald, Skriverpulten »Illustrationerne i denne bog og den forrige, Den Sorte Vinge, er virkelig smukke og stemningsfulde. De følger historien godt og bringer en tand ekstra magi til historien, og gør det levende. Jeg er sikker på, at børn vil finde bogen meget spændende, og jeg glæder mig selv til at se, hvad der sker for søstrene i næste bog.« - Bookaholic.dk »Søstre på de syv have er en letlæst serie om piger med ben i næsen – med en god blanding af romantik, action og mysterier … velskrevet og fint illustreret.« - Weekendavisen »Et flot og helstøbt værk« **** - Bogrummet.dk

Tidlige år. Ifølge legenden ble Tesla født presis ved midnatt under en elektrisk storm, inn i en serbisk familie i landsbyen Smiljan nær Gospić, i Lika-regionen. For mer enn 10 år siden fant jeg opp navnet Sjakkfantomet - litt av det som fascinerte meg ved navnet var at den vil oppstå et nytt Fantom når det gamle 'dør'.

Mars er en steinplanet som består av mineraler som inneholder silisium, oksygen, metaller og andre elementer som typisk danner fjell. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark. 2 dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen. Baneobservasjoner og. 000 af bøgerne er danske. Mars er en steinplanet som består av mineraler som inneholder silisium, oksygen, metaller og andre elementer som typisk danner fjell.