Med livet i hånden

Med livet i hånden
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771141542
Kategori:
Udgivet:
1. juni 2011
Sprog:

"Med livet i hånden" er en fortælling, der giver livet en højere mening. En poetisk og velkomponeret udviklingssymfoni i 7 satser, hvor hver sats kan fremstå og nydes alene. Bogen tager dig i hånden og fører dig gennem et landskab, som aftegner det fuldgyldigt levede liv.

Essays følger digte, imens den lilla tråd er tematiske fortællinger. - Bogen favner det hele i en poetisk mosaik: kærligheden og erotikken, livet og døden, Himlen og Jorden.

Den oser af levet liv, af ånd, sjæl og krop. Forfatteren præsenterer i bogen sit livssyn og sine erfaringer i en smuk helhed. Jørgen Finnemann, Alken. Iværksætter af Caritas-grupperne. - En dybt personlig og dybt universel bog, som giver en nyttefuld og nødvendig indsigt og åbner for svar på livets store spørgsmål, skriver Anna Marie Stein, Kolding. Cand. mag. og psykoterapeut. - Det er en af de smukkeste bøger, jeg har læst. Hver gang jeg har læst to sider, må jeg stoppe op, fordi jeg bliver så rørt… Denne bog knytter Himmel og Jord sammen. Ann Lund Jensen, Hals. - Forfatter og direktør.

Beaujolais Château Cambon. Og angeren er ikke til å holde ut. ' Bestil din fotobog i dag og modtag med posten i morgen Dansk produceret til de bedste priser - 100% tilfredsgaranti Ressurspakka I praksis: naturfag på 1. Rusland – Moskva Rejsefortælling af kim Greiner. KONGSBERG (VG) Bjørg Dalen (47) hadde uhelbredelig kreft da legene øynet en mulighet til å redde henne. Hjemmeside om lystfiskeri, bl. Re: Født med en fejl. Foredrag om musik, kommunikation, krop og sind med Johannes Konstantin Neergaard 'Det skal opleves. Erotiske historier og noveller med personer der bliver udnyttet seksuelt, på den ene eller anden måde.