Skæbnens labyrint

Skæbnens labyrint
Forlag:
ISBN:
9788793305984
Kategori:
Udgivet:
10. april 2015
Sprog:

Ulykken forandrede det hele. Før den arbejdede Line Wassileffsky hele tiden, intenst og målrettet.

Hun kom selv fra trange kår og ville sikre sig, familien havde en lys fremtid. Studierne, jobbet, manden, børnene – hun sled i det på alle fronter, fordi det gav mening at knokle, fordi resultatet var derefter. Fordi livet er hårdt arbejde. Og så – på ét uendeligt langt øjeblik – blev hele familiens liv forandret. Efter ulykken og de efterfølgende otte operationer lå Line fire uger i koma. Efter komaen vågnede hun med en hjerneskade. Og der var ikke noget efter ved hjerneskaden. Kun et fremover. Uddrag af bogen Som ung tror man, at man er usårlig og har et langt og ubekymret liv foran sig, men pludselig falder hammeren, og livet bliver særdeles skrøbeligt. Før levede jeg et forjaget og forholdsvist ubekymret liv. Jeg følte mig attraktiv og uundværlig, men korthuset ramlede, og så kan det være svært at se, hvordan man kan komme videre. Men det kan man. Der er tusinde måder et menneske kan reagere på et strejfende møde med døden på. Jeg valgte, at kæmpe.

Om forfatteren Line Kaster Wassileffsky blev født i 1979 i Nakskov, den yngste af en søskendeflok på otte. Hun begyndte i 2008 at læse til socialrådgiver på University College Lillebælt. I september 2011 blev hendes liv markant ændret, da hun, hendes mand og deres børn var involveret i en voldsom bilulykke. Og så – på ét uendeligt langt øjeblik – blev hele familiens liv forandret. Efter ulykken og de efterfølgende otte operationer lå Line fire uger i koma. Efter komaen vågnede hun med en hjerneskade. Og der var ikke noget efter ved hjerneskaden. Kun et fremover.

Drømmene vil, hvis du forstår budskaberne i dem, støtte dig i at vælge mere helhjertet og leve et ægte liv. 1967-1969. Orig dekorerede kartonbind illustreretr af Jørgen Wiinblad. Stålets vilje. Drømmene vil, hvis du forstår budskaberne i dem, støtte dig i at vælge mere helhjertet og leve et ægte liv. Forlagets originale kartonindbdining, emd smudsomslag. Tusind og èn nat. Komplet i 16 farverige bind med topguldsnit. Hasselbalchs Forlag. Hasselbalchs Forlag. 1967-1969.