Børnenes bog om stuefugle

Børnenes bog om stuefugle
Forfatter:
ISBN:
9788711930960
Kategori:
Udgivet:
2. januar 2018
Sprog:

Mange børn kunne godt tænke sig en fugl som kæledyr derhjemme.Men før man får sig en fugl, er der nogle ting, som er vigtige at vide på forhånd.

Derfor fortæller Bent Jørgensen i sin bog "Børnenes bog om stuefugle" alt, hvad der er værd at vide om blandt andet pasning og pleje af undulater, kanariefugle og pragtfinkerBent Jørgensen (f. 1933), dansk zoolog og forfatter. Jørgensen blev uddannet zoolog i 1965 og har siden arbejdet for både Zoologisk Museum og Zoologisk Have, hvor han var direktør i perioden 1979-1994. Bent Jørgensen blev folkeligt kendt for sit store engagement inden for formidling af dyr og dyreliv til både børn og voksne, hvilket gav udslag i både bøger og radio- og tv-programmer.

Der er i det daglige kontakt mellem politikerne og departementscheferne. Udenrigsministeriets direktør Niels Svenningsen bor dør om dør med den tyske befuldmægtigede Werner Best ude på Strandvejen. Udenrigsministeriets direktør Niels Svenningsen bor dør om dør med den tyske befuldmægtigede Werner Best ude på Strandvejen. Der er i det daglige kontakt mellem politikerne og departementscheferne.

Udenrigsministeriets direktør Niels Svenningsen bor dør om dør med den tyske befuldmægtigede Werner Best ude på Strandvejen. Der er i det daglige kontakt mellem politikerne og departementscheferne. Der er i det daglige kontakt mellem politikerne og departementscheferne. Udenrigsministeriets direktør Niels Svenningsen bor dør om dør med den tyske befuldmægtigede Werner Best ude på Strandvejen. Der er i det daglige kontakt mellem politikerne og departementscheferne.