Min Rejsedagbog: Skildringer fra den 1. Thule-ekspedition

Min Rejsedagbog: Skildringer fra den 1. Thule-ekspedition
Forfatter:
ISBN:
9788711832301
Udgivet:
29. september 2017
Sprog:

"Åndeløse af spænding løber vi opover for at få den sidste gåde løst og undersøger omhyggeligt alle huller og fordybninger i varden, hvor en beretning kunne være nedlagt. Vi er sikre på, at vi må finde noget, at vor undersøgelse af stedet strækker sig over en hel time. Hele den måde hvorpå varden er bygget, og stedet, hvor den er lagt, siger os jo, at den må have været beregnetpå en ekspeditionsmeddelelse.

Et par sten er reven ud ud af dens ene sidevæg, og det kunne tyde på, at mennesker muligvis kunne have besøgt den. Men her er også spor af en ulv, og det kunne jo tænkes, at det var den, der havde leget med stenene." "Min rejsedagbog" er Knud Rasmussens bog om hans første ekspedition i Grønland i 1912-13. Sammen med Peter Freuchen rejste Knud Rasmussen tværs over indlandsisen; dens hvide ørkener og storslåede natur og mennesker.

Faderen var missionæren Christian Rasmussen, som boede og fungerede som præst og. Polarforskeren Knud Rasmussens liv og ekspeditioner, heriblandt 'den store slæderejse', som strækker sig over mere end 18. Thule outfits.

com's Knud Rasmussen Page and shop for all Knud Rasmussen books. Thuletøj. Visit Amazon. Faderen var missionæren Christian Rasmussen, som boede og fungerede som præst og. Thule outfits. Visit Amazon. Faderen var missionæren Christian Rasmussen, som boede og fungerede som præst og. Polarforskeren Knud Rasmussens liv og ekspeditioner, heriblandt 'den store slæderejse', som strækker sig over mere end 18.