Jeg vil være journalist

Jeg vil være journalist
Forfatter:
ISBN:
9788711646991
Udgivet:
12. juli 2017
Sprog:

En roman om den unge Inger Behrend, der straks efter sin studentereksamen drager ud til en sjællandsk provinsby for at påbegynde den uddannelse, som skal føre hende frem til det ønskede mål: at blive en dygtig journalist. Hendes oplevelser og hendes kærlighedshistorie er skildret levende og realistisk. Niels Aage Svanov (1906 – 1942) blev født i København som søn af en malermester, tog realeksamen 1925 og virkede som journalist fra 1926. Niels Aage Svanov deltog i det første danske journalistkurus i 1927 og var ansat ved Østsjællandsk Folkeblad og Aalborg Stiftdtidende. B.T.: Det usædvanlige ved denne ungpigebog er, at forfatteren er en mand, og at han har skilt sig fortræffeligt fra den såvist ikke lette opgave at skrive en underholdende bog i den rette tone for unge piger indtil 20 år. Her er virkelig gjort et hæderligt forsøg på at forny ungpigelitteraturen. Politiken: Bogen bærer tydeligt præg af, at forfatteren i mange år har været medarbejder ved en politiredaktion og derfor kan jonglere med ulykker, storbrande, tyverier og lignende.

Den unge pige bliver kastet på hovedet ud i det altsammen, og hendes oplevelser må være det rene guf for læsere, der drømmer om journalistens eventyrlige Liv. Jyske Tidende: Bogen er som ungpigelitteratur betragtet afgjort i en klasse for sig. Den vil også med stort udbytte kunne læses af unge mænd, der har interesse for journalistik.

Fyns Tidende: Historien om den unge frøken Inger, der vil være journalist og allerede på flere måder har vist, at hendes evner går i den retning, er præget af et sundt og nøgternt syn på livet. Bogen er kvikt fortalt og underholdende.

Latin var opprinnelig dialekten i det antikke Latium (Roma med omegn), og var senere dominerende i den … Den virkelige Kim Wall – den 30-årige svenske journalist og feminist – synes forsvundet ud af retssalen i ubådssagen. Så er Michael Wincklers nye single på banen. ” Her finder du nyheder fra DR og alle vores TV og Radio kanaler live og on demand - når du har lyst. Latin var opprinnelig dialekten i det antikke Latium (Roma med omegn), og var senere dominerende i den …. Akershus universitetssykehus HF (Ahus) 28. Dykker ikke. Det drejer sig om de tidligere omtalte glade sommer sange Sommerkaravanen og Campingtur. Innen de neste 30 år vil antallet afrikanske innvandrere øke fra dagens 9 millioner til mellom 150-200 millioner, mener.