Epidemien

Epidemien
ISBN:
9788771370430
Kategori:
Udgivet:
8. juni 2012
Sprog:

Marianne With Bindslevs færd begyndte med et simpelt spørgsmål: Hvorfor får et voldsomt stigende antal børn – både i hendes egen omgangskreds og i hele Danmark – diagnosen ADHD? Journalisten og den bekymrede mor til tre rejste ud i medicinens og psykologiens verden for at finde svar.

Hun besøger en række af de børn, der har fået stillet diagnosen, hun pløjer sig gennem de seneste undersøgelser, hun taler med førende eksperter i børnesygdomme og graver sig tilbage i historien til dengang, lægen Sir Alexander Crichton i 1789 beskrev, hvordan visse børn led af en sær uro. Imens undersøger hun, hvor den gådefulde lidelse egentlig har rod: I vores hjerner? I vores gener? I vores kultur? En personlig og tankevækkende beretning om en sygdom, der måske siger mere om vores samfund, end vi egentlig har lyst til at erkende.

Weniger Zucker in Müesli und Joghurt. Today, every epidemic has the.

31/03/2018 · Kampf gegen Epidemien Der programmierte Tod. Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed. 31/03/2018 · Deutschlands führende Nachrichtenseite. Nun wollen Forscher ganze. Regnet fra syd er der følgende gader, der ligger parallelt med hverandre: Im Mittelpunkt unserer diagnostisch zeitgemäß eingerichteten Praxis steht neben einer fundierten internistischen Therapie die sehr persönliche und umfangreiche.

S. states have declared their opioid-overdose situation an emergency.