Den hvide skygge

Den hvide skygge
Forfatter:
ISBN:
9788711474303
Kategori:
Udgivet:
9. februar 2017
Sprog:

Forfatteren fortæller: "De hændelser, som bliver beskrevet i 'Den hvide skygge' har virkelig fundet sted. De skete i Vandrottens År i det lille Himalaya-kongedømme Bhutan. Jeg fortæller dem, som jeg dels har rekonstrueret dem, og som de dels blev mig fortalt af en mærkelig rødhåret mand med våde øjne i bjergene, mens vi drak den berømte whiskey Bhutan Mist." Bogen handler om Dorji på 12 år og vennen Rinshie, der er en simpel hyrde, bor i Bhutan i Himalaya. De to venner hyres en dag til en mission af nogle europæere, og først tror Dorji og Rinshie, at de skal på jagt efter 'Den afskyelige snemand' – yetien. Men da de når til Den Hvide Tigers Tempel, står det klart, at det er noget ganske andet, de skal finde. Det tågeindhyllede og eventyrlige tempel gemmer på en hemmelighed...Gorm Rasmussen er dansk forfatter og journalist.

Han blev født 4. november 1945 i Aalborg, tog studentereksamen fra Aalborghus Statsgymnasium i 1965, læste derefter dansk ved Københavns Universitet, og i 1970 blev han uddannet journalist. Rasmussen debuterede i Hvedekorn i 1969, men det var i 1972, han udgav sin første bog – digtsamlingen "Marodøren". Rasmussen har primært fungeret som freelancejournalist, men har også undervist på diverse højskoler og folkeuniversiteter og medvirket i kortfilm- og dokumentarfilmprojekter.

Den Hvide Lektie. 24 i den danske albumserie Lucky Luke. 5.

Det grå skygge ændringer hvidt, så snart du klikker på pladsen. Use the HTML below. Og så blomstrer den og blomstrer og blomstrer. uk: MP3 Downloads. Her skal danske virksomheder leve op til EUs nye regler om databeskyttelse. Den hvide by (1:4) Kom med indenfor i de ikoniske badehuse i Løkken. Den kan klippes med græstrimmer.