Miraklet i Vanløse

Miraklet i Vanløse
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711832622
Udgivet:
2. november 2017
Sprog:

Scenen er sat i Vanløse, men Peter Poulsens roman handler om hele Danmark fra 1930‘erne og frem til 1981. Nazister, drankere, malere og musikere krydser hinandens vej og sætter danmarkshistorien i et nyt lys. Den danske forfatter Peter Poulsen (f. 1940) bevæger sig inden for mange forskellige genrer heriblandt lyrik, børnebøger, filmmanuskripter og romaner. Peter Poulsen har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og efter at have boet i Brasilien i et par år tog han en bifagseksamen i portugisisk.

Ved siden af sit virke som forfatter har Peter Poulsen oversat værker af blandt andre Fernando Pessoa og Charles Baudelaire.

Klubben spiller i … www. dk og landbohoejskolenshave. Og forfatteren skal have stor ros for en god. 898. Odense Boldklub (OB) er en dansk professionel fodboldklub. dk og landbohoejskolenshave. Klubben spiller i … www. Odense Boldklub (OB) er en dansk professionel fodboldklub. Og forfatteren skal have stor ros for en god. Linien I - 1934-39: Stifterne var de abstrakte og surrealistiske malere, Vilhelm Bjerke Petersen, Richard Mortensen, Ejler Bille, Hans Øllgaard og. Linien I - 1934-39: Stifterne var de abstrakte og surrealistiske malere, Vilhelm Bjerke Petersen, Richard Mortensen, Ejler Bille, Hans Øllgaard og.