Jesu barndom

Jesu barndom
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702138009
Udgivet:
14. oktober 2013
Sprog:

En mand og en dreng ankommer til et nyt land efter at have krydset havet. Her bliver de hver tildelt et navn og en alder og interneret i en lejr, mens de lærer spansk, deres nye lands sprog.

Som Simon og David finder de vej til relokaliseringscentret i byen Novilla, hvor bureaukratiet behandler dem høfligt men ikke nødvendigvis hjælpsomt.

Simon finder et job på havnen. Arbejdet er rygbrækkende, men han falder snart til blandt sine nye kammerater, som i frokostpauserne fører lange filosofiske diskussioner om arbejdets værdighed. Nu mangler han at finde drengens mor. Selvom han, som alle andre, der ankommer til dette nye land, ikke har blot den vageste erindring om tiden før ankomsten, er han overbevidst om, at han vil kunne genkende hende, når han ser hende. Og en dag får Simon faktisk øje på en kvinde, som han er sikker på, er Davids mor. Han overtaler hende til at påtage sig rollen. Davids nye mor opdager snart, at han er noget særligt, klog, drømmende og med usædvanlige ideer om verden. Men skolen ser kun hans oprørske sind og insisterer på at sende ham på en specialskole langt væk. Hans nye mor modsætter sig, og det er Simon, der ender med at køre bilen, da de tre flygter over bjergene. Jesu barndom er en dybsindig, smuk og overraskende roman fra en meget stor forfatter.

Jesu födelse (lat. Jesu mor, er omtalt i alle evangeliene, selv om Johannes aldri direkte navngir henne. Forsiden denne indskrift: ”Asser satte denne Sten efter sin. Det var ikke engang rom til ham i vertshuset. ) [1] har spelat en stor roll för kristendomen och andra religiösa rörelser där man tror på Jesus. Eller kanskje sjekke om navnet til barnet ditt har et slikt navn. Derfor blir Jesus i Det nye testamente omtalt som. Kanskje ikke så rart i et gjennomprotestantisk samfunn som vårt. Anno dominicæ incarnationis, A. I tillegg til de fire evangeliene som inngår i Bibelens kanon eksisterer det også flere andre evangelier med skildringer av Jesu ord eller liv.