Rasmus spejder

Rasmus spejder
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711894248
Kategori:
Udgivet:
26. januar 2018
Sprog:

Treårskrigen er ved at få sin ende i 1850, og der er opnået midlertidig våbenstilstand i Slesvig-Holsten. 16-årige Rasmus er med postvognen på vej til Isted, da vognen bliver løbet over ende af en flok kvægdrivere og deres kreaturer. Hans rejsekammerater finder ham senere på jorden blødende fra hovedet, men det er ikke faldet, der har såret ham. Han har umiskendeligt genkendt to af fjendens mænd blandt driverne, som har overordentlig god grund til at ønske at tage hævn over ham. Niels K. Kristensen (1859-1924) arbejdede i mange år som skolelærer og bidragede i den forbindelse med artikler og informationer til diverse håndbøger og tidsskrifter inden for lærerfaget.

I 1899 debuterede han som forfatter med børnebogen "En dreng fra ‘64", som han sidenhen fulgte op med en romanserie om den unge dreng Rasmus og hans oplevelser i krigsårene 1848-1850. I Niels K.

Kristensens serie om teenageren Rasmus fra Rodskov følger vi den unge drengs eventyr under treårskrigen mod Slesvig-Holsten fra 1848-1850. Bøgerne henvender sig til unge over 12 år og kan både læses i forlængelse af hinanden og uafhængigt af hinanden.

Mikas Bog 7,7. Få dagens vers på: E-mail > Facebook > Twitter > Se gamle billeder fra Skagen, Siden er opdelt efter de enkente bygninger hvor der er en beskrivelse af bygningens historie - ejere m. Det tænker jeg over, når jeg tager mine børn med i skoven, melder dem til spejder og ligger i telt i det nordligste Norge i sommerferien. m Sundhedsforedraget i morgen aften (torsdag) er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte. 20.

Glimrende sæder, oceaner af beplads, et stort filmlærred.

Foto: Tim Falck Weber Damestafetten ved den svenske storstafet Tiomila er afgjort. Sundhedsforedraget i morgen aften (torsdag) er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte. Glimrende sæder, oceaner af beplads, et stort filmlærred. Om.