Enneagrammet i praXis

Enneagrammet i praXis
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799802333
Kategori:
Udgivet:
27. juni 2016
Sprog:

Denne bog er stort set lige så praktisk anvendelig som et Krak-kort. Bogen er først og fremmest en let tilgængelig vejviser til DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG!I et letforståeligt og humørfyldt sprog forklares persontypeværktøjet Enneagrammet og de 9 persontyper, med alle dets facetter og muligheder af vinger, pile, triader, instinkter/undertyper og meget mere.Hvert kapitel om de 9 persontyper indledes med interviews med kendte og populære danskere af ´kød og blod´. Folk som Bubber, Peter Lund-Madsen, Dick Kaysø, Eskild Ebbesen, Peter Aalbæk Jensen, Mie Moltke m.fl. har beredvilligt stillet op som rollemodeller for at vise ´teorien i praXis´.

Find den rette behandler for dig. Et indeks og en liste over alternative behandlere i Danmark.

Et indeks og en liste over alternative behandlere i Danmark. Find den rette behandler for dig. Jag har en speciell skrivbok för trädgårdsdrömmar där jag antecknar fjärilsväxter och annat som är bra för den biologiska mångfalden. MICHAEL HAR SKREVET BESTSELLER-BOGEN 'ENNEAGRAMMET I PRAXIS' Bogen er lige så praktisk anvendelig som et Krak-kort, fordi den først og fremmest er en let tilgængelig vejviser til DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG. Find den rette behandler for dig. Søg på sygdom eller symptom og find den rette healer, terapeut eller behandler i din by, der kan hjælpe dig i din situation.

Søg på sygdom eller symptom og find den rette healer, terapeut eller behandler i din by, der kan hjælpe dig i din situation.