Senfølger efter kræft

Senfølger efter kræft
Forlag:
ISBN:
9788771184563
Kategori:
Udgivet:
1. oktober 2014
Sprog:

Josina Bergsøe sætter fokus på senfølger efter kræft, som rammer omkring 40-60 % af alle kræftpatienter. De påvirker humøret, sexlivet og selvopfattelsen – det oplevede hun på egen krop.

Josina Bergsøe troede, at hun var rask efter endt behandling for kræft. Men hun fik mange forskellige senfølger, og hun mødte ingen forståelse for sin situation. Derfor undersøgte hun på egen hånd, hvilke senfølger, der kan gøres noget ved, og hvilke hun skal lære at leve med. I bogen fortæller Josina på sin ærlige, direkte og humoristiske facon, hvordan senfølger påvirker hende, og hvad hun gør for at komme videre. Hendes fortælling ledsages af gode råd fra nogle af landets førende eksperter inden for senfølger. Derudover fortæller 19 modige kvin­der, hvordan senfølger påvirker deres liv. Bogen er skrevet for at give håb til de mange tusinder af danskere, der lider af senfølger og ønsker at blive set, hørt og hjulpet. Josina Bergsøe fik konstateret brystkræft i 2010 og skrev i 2011 Tabuknuseren om sit sygdomsforløb. I 2012 modtog hun FEMINAs kvindepris for at sætte fokus på brystkræft, og i 2013 blev hun formand for fonden A Race Against Breast Cancer.

Kræft efterlader spor på både krop og sjæl. Vær med og støt op om et godt liv efter kræft. 10. 00 på. Kræft efterlader spor på både krop og sjæl. Sekretariatet har åbent mellem kl. Cannabis Olie Danmark. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes.

For de fleste hænger de to ting sammen, fordi de fysiske skader giver både. Har du lyst til at hjælpe dem, der døjer med senfølger efter deres kræftbehandling, eller har du selv brug for.