Musik på en prik

Musik på en prik
Forfatter:
ISBN:
9788759825068
Kategori:
Udgivet:
1. december 2012
Sprog:

De fleste af os er ikke musikalske genier, men det behøver man heldigvis heller ikke være for at have glæde af musik.

Musik på en prik er lavet til ære for børns musikglæde og tilbyder en metode, der giver barnet mulighed for selvstændigt eller med lidt hjælp at få et første indblik i tonernes verden. Hvis barnet kan få fingre i et klaver, keyboard eller xylofon, vil det med Musik på en prik kunne opnå to ting: – Lære at spille melodier, som det kender på en nem måde – Undgå at drive andre til vanvid ved bare at hamre i tangenterne, men i stedet faktisk spille musik.

Jeg drømte forleden nat en lignende drøm igen. Skal du handle på vegne af en institution som lærer, skolebibliotekar eller indkøber, så brug dit UNI-login. ' - Yogi 'freaker' mig fuldstændig ud. Det må være hekseri Rami Malek ligner Freddie Mercury på en prik i nye billeder fra 'Bohemian Rhapsody' Soundvenue er Danmarks skarpeste medie med fokus på musik, film og tech – de stærkeste navne og vigtigste tendenser.

” og en … Her kan du finde foto og film.

Det må være hekseri Rami Malek ligner Freddie Mercury på en prik i nye billeder fra 'Bohemian Rhapsody' Soundvenue er Danmarks skarpeste medie med fokus på musik, film og tech – de stærkeste navne og vigtigste tendenser. 26 - Young Boy Young Lust. Hej igen. Indlæg på denne opslagstavle er indsendt af hjemmesidens brugere. Denne gang var det en mus, jeg bar i hånden. ' - Yogi 'freaker' mig fuldstændig ud.