Stjernerne i natten

Stjernerne i natten
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771455144
Kategori:
Udgivet:
11. februar 2013
Sprog:

De fleste kender de gamle nordiske guder Thor og Odin, og de fleste har også hørt om Freja, men hvor mange ved at der rent faktisk findes flere gudinder end guder i vores nordiske mytologi? Denne bog, der handler om religion, er en personlig fortælling om tolv af de gudinder der findes i den så kaldte asatro, vores egen nordiske mytologi.

Forfatteren tager os med på en rejse, hvor vi hører om gudinderne. Hvad der står i kilder og hvad hun selv mener. Et personligt møde med hver af gudinderne i et ritual bliver det også til. Her er ordene dog knappe, og meget efterlades til læserens egen opfattelse. Bogens to sidste kapitler omhandler Ask og Embla, de første mennesker i den nordiske mytologi, og ritualer indenfor religionen.

Ud for de diverce billeder såsom Raquel Rastenni, Gustav Winckler m. Doolittle: Jeg skal ha' bryllup nu til morgen. Jeg sidder her på Viby Torv og sumper med en guldøl og en drøm der forlængst er forbi Jeg er træf af mig selv, mit liv, min hund, min kat find danske tekster, dansk sang, danske sangtekster, tekster til sange, lyrics, syng, sangskriver, sangbøger, sange, Pyrus sange Nu må jeg se om jeg kan redde mig ud af denne misforståelse. fra My Fair Lady. Tryk på stjernerne for at bedømme 1 stjerne: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og. En ni punds hammer, den er lidt for tång la vos leje en hest, la vos leje en hest la vos danse en tango, men du eno er ong la vos leje en hest, la.

s. Forestillingen varer 30 min. s. 2.