Rejse uden ende

Rejse uden ende
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771596205
Udgivet:
1. september 2015
Sprog:

REJSE UDEN ENDE er en stort anlagt roman om den svenske diplomat Raoul Wallenberg og hans formidable indsats under Anden Verdenskrig og efterfølgende tragiske skæbne i Gulag-systemet i Sovjetunion. I sommeren 1944 ankommer Wallenberg som 31-årig med sin nyvundne diplomatstatus som sekretær ved Den svenske legation til Budapest for at redde så mange jøder som muligt.

Men det, der var tænkt som en to-måneders mission med det mål muligvis at kunne redde nogle hundrede jøder fra deportation, udvikler sig under stadig forværrede betingelser for Wallenberg og hans hjælpere og krigens optrapning til at blive en enestående redningsaktion for titusinder af liv. REJSE UDEN ENDE er en roman om en ung mand, der i et fikspunkt i historien tager chancen for - på trods af angst og kriser undervejs og med livet som indsats - at gøre sin empati med nødstedte til noget håndgribeligt. Wallenberg er en praktisk eventyrlysten idealist, der aldrig – selv under sin livslange fængsling – opgiver sine drømme. I romanen lever de fortsat.

Busrejser til Gardasøen med Sørens Rejser er en klassiker. Tropeparadiset Sri Lanka. Udfordringen ved kredit uden NemID er, at det er en meget mere.

Vi har tabt vores hjerter til naturparadiset Costa Rica. Rejserne er yderst eftertragtet blandt vores gæster. Bestil billige rejser med fly og hotel til Mallorca i dag. På kulinarisk rejse i Thailand. Alt lykkedes på denne tur. På kulinarisk rejse i Thailand.

Læs mere her. Busrejser til Gardasøen med Sørens Rejser er en klassiker.