Et lille kræ

Et lille kræ
Forlag:
ISBN:
9788702188103
Kategori:
Udgivet:
22. december 2015
Sprog:

Et lille kræ fortæller om den tidlige barndom i København, indtil familien med den otte-årige Martin rejste til Bornholm, faderens fødeø. 1870ernes København opleves på nært hold - set nedefra, fra flertallets side.

Fattigdom, perioder med usikkert arbejde, begyndende socialisme, drukkenskab, sammenhold. Familien boede i Lægeforeningens Boliger, faderen arbejdede i stenene på kalkbrænderihavnen, og på fællederne nærved var der vagabonder og vilde kvier. Den lille skrøbelige Martin strejfede om, når han ikke skulle passe sine små søskende, tjene lidt ved at jagte hugspåner på byggepladserne eller gå i skole på Sankt Hans Torv, hvor terperi, angst og prygl florerede.

II. Kontakt os for et godt tilbud. 10 bud på at bekæmpe dræbersnegle. Det er simpelthen et foto at et sengegærde i læder, som er limet direkte op på væggen. i Henne Strand, Blåvand, Vejers eller Houstrup – spontan, LastMinute eller planlagt. skal til konfirmation den 13 maj hos en dejlig lille pige. skal til konfirmation den 13 maj hos en dejlig lille pige. eks. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter.