Livsfarlige forbindelser

Livsfarlige forbindelser
Forfatter:
ISBN:
9788771905342
Kategori:
Udgivet:
4. oktober 2017
Sprog:

Der er meget på spil, når veluddannede kvinder og veluddannede mænd mødes i grupper. Især når stedet, hvor de mødes, ender som gerningssted for mord. Hvad gør disse kvinder og mænd for at være en del af dette spil? Spørgsmålet er også, om kvinder fra fællesskabet kan beslutte, hvis de ikke ønsker at deltage hver gang, en sms tikker ind. En mandlig playertype kommer ind i efterforskningsteamets spotlight, og trådene samles, men det hele tager alligevel en uventet drejning. Uddrag af bogen Li-Mei kiggede ham lige ind i øjnene, her fastholdt hun hans blik. Ja, tilføjede han, det er vel Irene. Vi har haft lidt knas på linjen. Li-Mei kendte ikke lige udtrykket og fortsatte: Hun føler sig chikaneret, forklarede hun. Manden nikkede, men nu flakkede øjnene, som søgte han efter forklaringer. Ja, hun har været glad for, at vi mødtes af og til, men pludselig vil hun ikke mødes. Jeg forstår det ikke. Men hun har vel ikke længere lyst til jeres møder? Om forfatteren Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme og henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og handler mest om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action.

Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

Harald Blåtand forenede sit rige i Jylland med Denemearce riget i Skåne og på Sjælland. Bare timer før Utøya-tragedien hadde politiet øvet på et nesten identisk scenario. Land DK. Bare timer før Utøya-tragedien hadde politiet øvet på et nesten identisk scenario. Cecilie úr Norðurjútlandi skiftist. frukt og grønnsaker som er sunne for oss mennesker, kan være livsfarlige for hunder og katter Soldatens Hus er blevet til i erkendelsen af, at mange tidligere udsendte, der fungerer godt og trives i den militære hverdag, oplever, at det kan være. Cecilie úr Norðurjútlandi skiftist. Olav-ridder, naturvenn og en sann legende. frukt og grønnsaker som er sunne for oss mennesker, kan være livsfarlige for hunder og katter Soldatens Hus er blevet til i erkendelsen af, at mange tidligere udsendte, der fungerer godt og trives i den militære hverdag, oplever, at det kan være.

Det fremtræder under standardbetingelser som en farveløs væske.