Blodigt spor

Blodigt spor
Forfatter:
ISBN:
9788711495872
Udgivet:
17. april 2018
Sprog:

Yancey Bannerman var faldet i unåde hos guvernøren, der gav ham hele skylden for, at hans datter Kate var blevet dødeligt såret. Derfor blev han suspenderet fra sin tjeneste som guvernørens specialagent.Selv om Bannerman var bekymret for Kate, påtog han sig at føre en kvægdrift til Purgatory, men der var én, der var parat til at gøre alt for at forhindre Bannerman i at nå frem med kvæget.Og så tog Colt affære – for hvad har man ellers en makker til? "Bannerman og Colt" er en westernserie om de to hårdtslående følgesvende Yancey Bannerman og Johnny Colt, der gang på gang står overfor banditter og slyngler – og ofte må tage både næver og revolvere i brug for at opretholde loven og retfærdigheden. Keith Hetherington (f. 1929) er en australsk forfatter, der har udgivet mere end 600 titler. Han har skrevet bøger i flere forskellige genrer, men er primært kendt for sit enorme bidrag til westerngenren. Her har han blandt andet udgivet adskillige bøger i serien "Bannerman og Colt", der første gang så dagens lys i 1978 med bogen "Guvernørens penge". Hetherington startede sin skrivekarriere allerede i sine teenageår og har udgivet bøger lige siden. Han har skrevet under adskillige pseudonymer, hvoraf Kirk Hamilton, Jake Douglas og Clayton Nash er nogle få eksempler.

En dansker på Færøerne giver gode råd og tips til jeres ophold på Færøerne Nå, ska vi ikke have gang i en lille freestyle tråd, som i de gode gamle dage. 03 Sad 13 år i fængsel: Nu får Kaj Linna 18 mio. 03 Sad 13 år i fængsel: Nu får Kaj Linna 18 mio. december 2016.

2. verdenskrig; Fra toppen med uret: Commonwealthsoldater i ørkenen; kinesere begraves levende af japanske soldater; Sovjetiske styrker under en vinteroffensiv. 03 Indien vil begrænse besøgendes adgang til Taj Mahal 30. Den trængte politistyrke. Den trængte politistyrke. 30.