Fanget i en tidslomme

Fanget i en tidslomme
Forlag:
ISBN:
9788793063594
Kategori:
Udgivet:
21. september 2016
Sprog:

Hovedpersonen Annie såres livstruende ved en ulykke. Hun lægges i kunstigt koma, og under dette længerevarende forløb får hun på mystisk vis indblik i og lov til at indleve sig i lokalbefolkningen omkring 1900-tallets begyndelse, herunder en gammel sypiges liv og gøremål. Gennem disse oplevelser bliver Annie opmærksom på alle de ting, hun savner og gerne vil vende tilbage til i sit nutidige liv. Men hun får også mange gode og lærerige ting med fra fortiden, så hun er klar til at respektere og værne mere om fortidige minder fremover. Hvis hun altså overlever og vender tilbage til sit normale liv. For pludselig havner hun midt i gamle uløste sager og mord i fortidens tilværelse. Fanget i en tidslomme handler om det at tage alting for givet og glemme at værdsætte det, vi har.

Det fortæller en række internationale medier, herunder New York Post. Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. escape room.

Der er en vold rundt om huset, sikkert for at læ en smule. I er fanget i en “tidslomme” fra 1980’erne. København: 6 rum, 3-6 pr. Endnu et at de gamle huse i Slet, her 'Sindings hus' eller 'Blækhuset' (Under Lien 15), der er bygget i 1865 og i alt fald delvist af limsten. Endnu et at de gamle huse i Slet, her 'Sindings hus' eller 'Blækhuset' (Under Lien 15), der er bygget i 1865 og i alt fald delvist af limsten.