Lars Holger ungdomsår

Lars Holger ungdomsår
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771890921
Udgivet:
27. maj 2016
Sprog:

Niels Anesens fortsætter sine erindringer i Lars Holger Ungdomsår. Som forfatteren i sin forrige roman “Lars Holger viste et godt hjems indre styrke og skønhed i det hårde, fattige, hverdagsliv i Hammer bakker, skildrer han nu dette hjems værdi og styrke for drengen Lars Holger, der gennem drenge og ungdomsår strider for at bevare det livssyn og de indre værdier, hans forældre gav ham i arv.

Der er store idealer i Lars Holgers sind, men hans barndom og ungdom uden for hjemmet bliver både en indre og ydre dramatisk strid for at stå imod de nedbrydende kræfter, der er al ungdoms farligste fjende. I sine bøger forstår Niels Anesen at vise, at realisme ikke kun er grå og trist tilværelse i angst og tvivl og forvirring, men at de gode hjem med klare livsmål, arbejde og fremgang og daglige glæder er lige så ægte en virkelighed. Serie: Lars Holger (1) Lars Holger, ungdomsår (2) Lars Holger bliver mand (3) Lars Holger ungdomsår er indlæst som lydbog af Fjord Trier Hansen

De äldsta skrifterna. 1:a svenska. Inledning av Jan Broberg. 4. [ref 53961] 120:- Spektra 1978. Her burde du kunne finde dit livs ønskedrøm, og ellers er der jo en dejlig søgefunktion. Holger Thorning-Schmidt og pensioneret kontorchef Grete … Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Helle Thorning-Schmidt er datter af pensioneret lektor og cand.