Iqbal Farooq på Bornholm

Iqbal Farooq på Bornholm
Forfatter:
ISBN:
9788740013597
Kategori:
Udgivet:
31. oktober 2013
Sprog:

Iqbals skole skal sælges til tyskeren Von Zwetllerswein Gehundden på grund af finanskrisen. Faktisk vil han købe hele Danmark. Det kan ikke lade sig gøre, for det står i Grundloven. Men pludselig er Grundloven væk, så nu er hele landet i fare. Samtidig har onkel Rafiq en flok somaliere efter sig, fordi han har solgt dem tre tons bøgeblade i stedet for Khat.

Så han flygter med på Iqbals lejrskole til Bornholm, hvor det vrimler med skumle tyskere. Og noget tyder på, at det også er her, Grundloven befinder sig … Om forfatteren: Manu Sareen er far til tre, politiker og forfatter til bl.a. Hvad fætter gør er altid det rigtige, Klods Hassan og serien om Iqbal Farooq, som han modtog Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris for sidste år.

Hans lillesøster, Sabeena Sareen, er også politiker og har. Baggrund. Baggrund. Manu Sareen er opvokset på Amager, hvor familien flyttede til fra Indien i 1970. Manu Sareen er opvokset på Amager, hvor familien flyttede til fra Indien i 1970. Hans lillesøster, Sabeena Sareen, er også politiker og har. Hans lillesøster, Sabeena Sareen, er også politiker og har. Hans lillesøster, Sabeena Sareen, er også politiker og har. Manu Sareen er opvokset på Amager, hvor familien flyttede til fra Indien i 1970. Hans lillesøster, Sabeena Sareen, er også politiker og har.