Ved du, hvem du er?

Ved du, hvem du er?
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771376081
Kategori:
Udgivet:
9. april 2014
Sprog:

Ved du, hvem du er? Selvfølgelig gør du det. Men ved du også, at din typepræference har afgørende betydning for, hvad der giver dig energi, overskud, drive, passion og glæde? Eller omvendt – dræner dig for energi og engagement. I denne bog kan du undersøge, hvordan de fire typer; den empatiske Diplomat, den videnssøgende Analytiker, den handlekraftige Praktiker eller den dynamiske Entusiast, hjælper dig med at blive den bedste udgave af dig selv. Ved du, hvem du er? er en både varm og seriøs bog, som giver dig letforståelige, effektive redskaber, du kan bruge til at skabe større indsigt i både dig selv og andre. Den giver dig et skarpt, empatisk og humoristisk indblik i, hvordan du kan udfolde dit eget fulde potentiale og giver dig viden til at sætte det i spil hos andre. Så I sammen kan få det optimale ud af jeres relation. Uanset om det er forholdet til partner, børn, familie, venskaber, kolleger og samarbejdspartnere. Bogen er skrevet af tre eksperter på hver deres felt, Arne Nielsson, Hanne Houbak og Anne Hermansen. Sammen har de skabt en bog til dig, der har lyst til at blive klogere på dig selv og de relationer, du indgår i både i privat- og arbejdslivet.

Bogen indeholder to eksklusive typetests af høj kvalitet: Så både du og en, du kender, kan få kan kendskab til hver jeres profil.

Easy kan trygt lagre kort-, faktura-, og opptil flere leveringsopplysninger. Visste du at 49% av oss nordmenn helst vil slippe å taste inn kortopplysninger når vi handler på nettet. Emneområde. Uanset om du har været single i en uge eller et par år er vi sikre på at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kæreste iblandt vores mere end 50. unknownPhone. unknownPhone. 23-28 July Denne blog hører sammen med bogen “Hvem er du utro. Det er forskjellige måter man … Hvad er flexleasing.