Iværksætter

Iværksætter
Forfatter:
ISBN:
9788702213591
Kategori:
Udgivet:
2. maj 2017
Sprog:

Hvad skal der til for at blive iværksætter? Hvordan finder man investorer? Og er en iværksætter overhovedet noget, som alle kan blive? Få svar på disse spørgsmål og mange flere i Iværksætter - den nye bog af de to succesfulde serieiværksættere, Lars Tvede og Mads Faurholt. Iværksætter er fyldt med gode råd og personlige erfaringer, der alle er skrevet med henblik på at hjælpe og inspirere læsere, der ønsker at starte deres egen virksomhed op.

Bogen beskæftiger sig med en række temaer, som alle giver essentiel viden om iværksætteriet. Således kan du læse om blandt andet marketing, produktion, forhandlingsteknikker og investering. Lars Tvede og Mads Faurholt deler rundhåndet ud af alle de erfaringer, som de har gjort sig igennem årene.

De har tilsammen stiftet mere end 30 virksomheder, hvilket må siges at være noget af en bedrift! Lars Tvede havde således allerede som 20-årig sin egen vingård, og som 40-årig grundlagde han et firma, der skulle vise sig at blive 45 milliarder kroner værd. Lars Tvede har udgivet mange anmelderroste bøger, blandt andet bør nævnes Det kreative samfund fra 2014, der er en bog om, hvordan man kan udvikle samfundet ved at investere kreativt. Iværksætter er hans første udgivelse sammen med Mads Fourholt. Mads Fourholt er også er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere. Iværksætter er en letforståelig og indholdsrig bog, der er et must for alle personer, som ønsker at starte egen virksomhed. Det er derudover også perfekt for alle, der ønsker at få et indblik i, hvordan to af Danmarks største iværksættere har båret sig ad.

Din genvej til flere kunder, kompetencer, kontakter og kapital. Iværksætterhåndbogen er Regnskabsskolen og DANAs velkomst til nye iværksættere. Vi har fokus på fællesskab og højt serviceniveau og tilbyder kontorlokaler i gode stabile rammer. I Iværksætter 2018 kan du læse om nogle af de emner, som mange iværksættere interesserer sig for eller har brug for at vide mere om: Kort og kontant information om vigtige emner som budget, regnskab, administration, løn, fradrag og. Iværksætter 2018. Download vores gratis analyser her. Altsammen på dansk. Så klik ind og læs på hr. Jeg elsker at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker. Finn Erik går engageret foran i arbejdet på både erhvervs- og turismeområdet.